Lambda

Lambda je čtyřčlenná instrumentální stoner/post rocková kapela z Českého Krumlova, která během 6 let vydala Live session (2014), EP Space Express (2015), živé album Live in Split (2017) a první řadové album Heliopolis (2019) natočené v polském studiu Monochrom.

Pomalu nastupující songy snoubí delayové post rockové plochy s těžkými riffy. To vše spojeno melodiemi, které vás vezmou sonickou výpravu časem a prostorem. I přes to, že během poslechu neuslyšíte jediné slovo ani zpěvovou linku, Lambda vypráví svou hudbou příběh srozumitelným a nevšedním jazykem pro spoustu posluchačů napříč světem. 

V rámci několika zahraničních tour hrála ve 14 zemích Evropy po boku jmen jako All Them Witches, Belzebong, Stoned Jesus, 1000mods, Tuber, Naxatras. Prodala a rozeslala fyzické nosiče a merchandise napříč celou planetou s distribucí přes obchody a labely v Anglii, USA a Austrálii/Novém Zélandě.

V současné době koncertuje s celým setem konceptuálního alba Heliopolis, který doplněn o projekce a komiks z dílny Vencoj graphics.

Kategorie

Social networks

booking

lambdabandcz@gmail.com