Megaphone

Parta zkušených hudebníků z Prahy si získává pevnou pozici na místní indie scéně. Albem "In Time"dokazují, že i v České republice se dá dělat anglicky zpívané indiečko, které svým zvukem a produkcí velmi dobře obstojí v místní i zahraniční konkurenci.

Na konferenci Nouvelle Prague 2019 byl mezinárodní porotou velice pozitivně hodnocen nejnovější singl Don’t be late a kapela byla přirovnávána ke kapelám jako jsou Bloc Party nebo The 1975. To je přesně směr, kterým se skupina chce aktuálně ubírat. Megaphone již měli možnost vystoupit na festivalech Colours of Ostrava, Rock for People a Metronome. Velmi dobře se cítí i v klubech, kdy mezi oblíbené destinace patří pražské Café v lese anebo Cross.

číst dál

Produkce je plná elektroniky a signature zvuků, audiovizuální zážitek pro posluchače umocňuje nový pódiový light design. Dramaturgové radia Expres FM si z alba In Time vybrali již dva singly do pravidelné rotace, což je dalším důkazem aktuální skvělé formy kapely.

Rok 2020 vnímá kapela jako velkou výzvu k posunutí hranic a zprostředkování hudby novému publiku a to jak v ČR, tak i v rámci Evropy.