OMNION

Omnion (Europe / Czechia / Prague) je sólový projekt skladatele, multi-instrumentalisty a hráče na tabla Tomáše Reindla. Omnion definuje svůj osobitý styl „OmniBeat“ jakožto unikátní kombinaci živých nástrojů s interaktivní elektronikou. V jeho jasně rozpoznatelném autorském rukopisu se snoubí inspirace pradávnými kořeny hudby Východu i Západu, spolu se sofistikovanými přístupy k live processingu a loopingu. Jeho přesahy zasahují do kategorií od elektro-akustického downtempa, přes world-beat, až po extatickou taneční hudbu s pozitivními deep vibes.

Kromě klubových a festivalových vystoupení má Omnion za sebou i řadu vystoupeni v chrámových prostorech, s meditativně laděným programem. Omnion vytváří hudbu nejen k poslechu, ale i k tanci, který vnímá jako archetypální lidskou potřebu. Omnion se představil např.: Ozora festival 2023, Moonsoon Festival 2023 (Vietnam), Colours of Ostrava 2022, Electronica festival 2023 (London/UK), festival SAL 2022 (SK), Tallin Music Week 2022 (EST) atd.

Projekt Omnion získal 1. cenu v soutěži Musica Nova 2019 a tři nominace v mezinárodních cenách JPF Awards a Independent Music Awards. Tomáš Reindl/Omnion mimo jiné složil a naživo hraje hudbu k originálním hudebně-tanečním představení ansámblu 420 people -  INspiraCe a HeART of Noise (ve spolupráci s divadlem Archa a Orchestrem Berg).