badfocus

Lasery a stroboskopy, pulzující analogové synthy, transcendentální beaty a melodie: s touto live show zve badfocus k meditaci i ravu. Kombinací elektroniky s organickým zvukem piana vytváří zcela jedinečný svět, oproštěný od žánrových konvencí a tradičních postupů. 

Přes mladý věk toho má za sebou badfocus opravdu mnoho. Od založení projektu na jaře 2020 vydal první EP s názvem ep1, debutovou desku wallflower, ambientní EP emerged, vol. I a vol. II., soundtrack k debutovému tanečnímu filmu Laterny magiky Národního divadla s názvem New Normal, několik remixů a nejnovější desku meditating while raving, kterou vydal pod domácím vydavatelstvím Supraphon. Řada skladeb sklidila úspěch v nejen ve vysílání Radia 1, Radia Wave, Expres FM či bratislavského Rádio FM i v řadě editoriálních Spotify playlistů. V rámci poslední desky navíc ve spolupráci s imerzivním a digitálním studiem MOYA, které stojí vizuální identitou desky, představil interaktivní merch s prvky rozšířené reality. 

Badfocus má za sebou řadu tuzemských i zahraničních koncertů jako například festivaly United Islands, Cool v Plotě, Mladí ladí jazz, Spectaculare a londýnský festival Electronica: Visions of Sound III, módní přehlídku značky La Formela v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Week, či zahraniční showcase festivaly jako Tallinn Music Week, kanadský M for Montreal, Athens Music Week a BUSH v Budapešti. V roce 2023 se navíc dostal mezi finalisty projektu HEMI Music Awards, který propojuje devět hudebních trhů v Evropě a zaměřuje se na pomoc s rozvojem kariéry v zahraničí. 

Za názvem badfocus stojí pražský producent, skladatel a multiinstrumentalista Prokop Korb, který mimo tento projekt produkoval nahrávky umělců jako Amelie Siba, Totally Nothin, teepee, Karolína Beranová či TEZA a koprodukoval hudbu do několika filmů a seriálů ve spolupráci s Jiřím Burianem a Janem P. Muchowem. 

Kategorie

Social networks

Management & Booking

Management
Miroslav Patočka
patocka.mira@gmail.com
+ 420 723 786 188 

Booking
e-mail: booking@420production.cz