Last minute update! Badfocus zahraje v Londýně místo Zabelov Group

Share me

Na eventu Electronica: Vision of Sound III v londýnském klubu RichMix zahraje badfocus. Nahradí tak Zabelov Group, kteří bohužel kvůli problémům s vízy do Londýna nemohou vyrazit.

Za projektem badfocus stojí teprve devatenáctiletý pražský producent, skladatel a multiinstrumentalista Prokop Korb. Jeho hudba představuje zvukově bohatý, intimní zážitek a snahu neustále rozšiřovat svůj vlastní hudební jazyk.  

Přes svůj mladý věk badfocus ztělesňuje opravdového tvůrčího ducha, hladového po nových zvukových spektrech, beatech a melodiích. Přestože jeho hudební kořeny tvoří zejména jazz, badfocus byl silně ovlivněn mnoha žánry, od klasické hudby přes elektroniku, hip-hop až po indie-pop, které ve své tvorbě kombinuje. Při poslechu jeho písní můžete slyšet paralely s projekty a umělci jako například Nils Frahm, Ólafur Arnalds nebo Bonobo, ale bezpochyby rozeznáte originální zvuk, který krystalizuje s každým dalším vydaným materiálem.

Badfocus patří k umělcům, s nimiž jsme v uplynulém roce natáčeli promo video. Jeho kvality (videa i samotného umělce) můžete posoudit ZDE