Czeching Skills – Plány a představy

Jaké máme představy o své roli jakožto hudebníci/ice, co považujeme za úspěch, a jak plánujeme své kroky od nahrávání až po vydávání hudby, její distribuci a koncertování? Plány, představy i jejich realizaci probereme se zpěvačkou, a skladatelkou Annamáriou d’Almeidou a rapperem a producentem Ideou, šéfem Ty Nikdy Label.

číst dál

Workshop je ZDARMA, kapacita je omezená, registrujte se na ? https://rozhl.as/SKILLSregistrace

Adresa místa konání: Dox+, Poupětova 3, Praha 7


18:00 - 19:00
▪ O plánech a představách na hudební scéně
s Annamáriou d’Almeidou a Ideou

19:00 - 20:00
▪ Reality Czeching - Autorská práva a hudba
s Jakubem Novým, zástupcem Svazu autorů a interpretů, aktivním hudebníkem a manažerem služby MusicJet

Registrovaní účastníci/ice získají slevu 20% na akreditaci na festival a konferenci Nouvelle Prague, která bude probíhat 8. a 9. 11. v DOXu


? ANNAMÁRIA D’ALMEIDA
Zpěvačka a skladatelka známá ze spolupráce s kapelou Android Asteroid, se kterými natáčela i ve slavném studiu Abbey Road. Letos se stala vítězkou československé talentové soutěže The Voice. Zpívat začínala se slovenským folklorním souborem Limbora, poté studovala klasický zpěv na konzervatoři a jazyky na pedagogické fakultě. Dnes pravidelně vystupuje s kapelami The Brownies nebo Juice Freak. Spolupracovala například také na nahrávkách s Tonyou Graves.

? IDEA
Své první demo vydal se zlínskou kapelou Dilema. Zúčastňoval se freestyle battlů a v roce 2005 začal spolupracovat s DJ Fattem pod názvem IdeaFatte. Rok na to založil Ty Nikdy Label, na kterém do dneška vydal více než 30 alb digitálně i fyzicky na CD nebo LP. Mezi vydanými byla dnes už známá jména české i slovenské hiphopové scény Rest, Boy Wonder, MC Gey, Paulie Garand, Matys nebo Prezident Lourajder. Za album Akta X, na kterém se minulý rok sešel celý kolektiv, získal label cenu Anděl v kategorii Rap. Ty Nikdy je známý také svých merchandisingem. Idea v současné době produkuje také rozhovorové podcasty Ideas. Letos vydal Idea své nové nové album Tempo.


Hudebně exportní projekt Czeching Radia Wave pomáhá českým kapelám prorazit na zahraniční pódia. Letošní vítězkou se stala zpěvačka a skladatelka Viah. Více informací o projektu najdete na ? wave.cz/czeching

Theatre / company

Radio Wave / SoundCzech

Length of the workshop

2 hours

Kontakt

Dotazy posílejte na:
info@soundczech.cz