Links OUT: MENT 2024 (21.2. – 24. 2. Lublaň)

Název: MENT

Termín a místo: 21.2. – 24. 2. 2024, Lublaň (Slovinsko)

Finanční podpora: 4 000,- Kč

Kdo se hlásí: hudební profesionálové (manažer, promotér, novinář, booking agent, …)

Limit: až 15 podpořených profesionálů

Uzávěrka: 10. 1. 2024

Web akce: www.ment.si/en/

Součástí výzvy je povinné zaslání závěrečné zprávy s informacemi o průběhu konference a vaší účasti, a to do 14 dní po jejím uskutečnění.

VÝSLEDKY

PŘIHLÁŠKA

OBECNÉ PODMÍNKY

 

MENT je nepochybně jedním z nejvýznamnějších showcase festivalů a hudebních konferencí ve střední a východní Evropě. Své postavení si upevňuje díky originální dramaturgii a pravidelně představuje nové, neotřelé interprety z různých koutů Evropy. Rok 2024 bude zvláštní, protože oslavíme jubilejní 10. ročník, který překvapivě přesunul svůj termín na 17. února.

Mezinárodní konference se zaměřuje na hudební průmysl a kreativitu a stala se největší akcí svého druhu v širším regionu. Na účast přišlo více než 500 zahraničních i místních hudebních profesionálů, zahrnujících pořadatele festivalů, manažery koncertních míst, vydavatele, hudební agenty, manažery, zástupce propagačních agentur, mediální zástupce a další odborní delegáti. Účastníci konference pocházeli z 35 různých zemí.

MENT si už tradičně získává srdce nejen českých delegátů, ale i širší evropské hudební komunity. Letos připravuje SoundCzech český focus a několik networkingových akcí, vybraní žadatelé mají povinnost se těchto akcí zúčastnit.

Kontaktní osoba: Aneta Brejchová, brejchova@soundczech.cz