A2IM IndieWeek – New York (NPO – č. 0215000108)

Název: Links Out - IndieWeek, USA

Termín a místo: 12. 06. – 15. 06. 2023, New York (USA)

Finanční podpora: 45 000,- Kč

Kdo se hlásí: právnické osoby nebo fyzické osoby působící v oblasti hudby

Limit: až 10 hudebních profesionálů

Uzávěrka: 15. 3. 2023

Loga ke stažení: loga NPO

Součástí výzvy je povinné zaslání závěrečné zprávy s informacemi o průběhu konference a vaší účasti, a to do 14 dní po jejím uskutečnění.

A2IM IndieWeek je mezinárodní konference a veletrh pro nezávislé hudební vydavatele, kteří hledají nové příležitosti a zdroje pro rozvoj svého podnikání. Účastníci mohou navázat nové kontakty, získat znalosti a dovednosti od odborníků v oboru a diskutovat o nejnovějších trendech a výzvách v hudebním průmyslu.

IndieWeek je skvělou příležitostí pro hudební vydavatele, pro setkání  s potenciálními partnery, distributory, synchronizačními agenturami a zástupci médií, naskytne se tak skvělá příležitost rozšířit svou síť a posílit své postavení na trhu.  A2IM IndieWeek lze doporučit jako užitečnou platformu pro všechny, kteří se zajímají o rozvoj nezávislé hudební scény a chtějí dosáhnout úspěchu v oboru.

SoundCzech zajišťuje všem vybraným delegátům příspěvek na cestovné + akreditaci. Na místě bude zorganizována recepce, networking apod. kterých se žadatelé mají povinnost zúčastnit. 

 

https://a2im.org/

VÝSLEDKY

OBECNÉ PODMÍNKY

PŘIHLÁŠKA

 

Kontaktní osoba: Aneta Brejchová, brejchova@soundczech.cz