Links OUT: MENT 2023 (29. – 31. 3. Lublaň)

Název: MENT

Termín a místo: 29.3. - 31.3., Lublaň (Slovinsko)

Finanční podpora: 4 000,- Kč

Kdo se hlásí: hudební profesionálové (manažer, promotér, novinář, booking agent, …)

Limit: až 10 podpořených profesionálů

Uzávěrka: 20. 2. 2023

Web akce: www.ment.si/en/

Součástí výzvy je povinné zaslání závěrečné zprávy s informacemi o průběhu konference a vaší účasti, a to do 14 dní po jejím uskutečnění.

VÝSLEDKY

PŘIHLÁŠKA

OBECNÉ PODMÍNKY

 

MENT dozajista patří k největším a nejvýznamějším showcase festivalům/hudebním konferencím ve střední a východní Evropě. Festival se vyznačuje originální dramaturgií a každoročně představuje nové neokoukané interprety napříč celou Evropou. Letošní již devátý ročník se z červnového termínu tentokráte posouvá na konec března.

Loni vystoupilo během tří dnů na 15 scénách po celé Lublani 78 umělců z 24 zemí, od nezávislého rocku, popu, elektroniky a folk rocku až po hip hop a DJské show. Osmý ročník navštívilo 6 000 návštěvníků, z nichž většinu tvořili místní, mnoho jich však přijelo i ze zahraničí, především z okolních zemí - Chorvatska, Srbska, Maďarska, Rakouska a Itálie.

Mezinárodní konference se zaměřuje na hudební průmysl a kreativitu. Konference, která je největší akcí svého druhu v širším regionu, se zúčastnilo více než 500 zahraničních i místních hudebních profesionálů (pořadatelé festivalů, manažeři koncertních míst, vydavatelé, hudební agenti, manažeři, zástupci propagačních agentur, médií a další odborní delegáti). Zúčastnění delegáti pocházeli z 35 zemí.

 

 

Kontaktní osoba: Aneta Brejchová, brejchova@soundczech.cz