SoundCzech - Links: Reeperbahn festival 2019

V rámci programu SoundCzech - Links podpoří česká proexportní SoundCzech až deset hudebních profesionálů, kteří získají  finanční podporu 6000 Kč na účast na německé přehlídce a konferenci Reeperbahn, která proběhne v Hamburgu 18. - 21. 9. 2019. Uzávěrka výzvy je 28. 2. 2019.   
 

Mezi 18.-22. zářím 2019 nabídne festival Reeperbahn v německém Hamburgu více než 900 událostí - od koncertů, filmových promítání, po večírky a pracovní schůzky. Od svého vzniku roku 2006 se stal Reeperbahn jednou z nejdůležitějších světových akcí hudebního průmyslu.

Více informací o akci naleznete ZDE

Přihlašovací dotazník naleznete ZDE

Formulář závěrečné zprávy

Na základě vyplněných dotazníků vybere Dramaturgická rada SoundCzech účastníky, které proexportní kancelář podpoří. Jakékoliv dotazy prosím směřujte na info@soundczech.cz

Upozorňujeme, že odesláním dotazníku se v případě získané podpory ze strany SoundCzech zavazujete k odevzdání závěrečné zprávy, na jejímž základě vám bude podpora proplacena. Odesláním dotazníku souhlasíte se zpracováním poskytnutých dat na webu SoundCzech, v info brožuře SoundCzech at Reeperbahn a v newsletteru. Děkujeme.