SoundCzech - Links: Waves Vienna 2019 (AT)

V rámci programu SoundCzech - Links podpoří česká proexportní kancelář SoundCzech účast deseti hudebních profesionálů na Waves Vienna 2019 volnou akreditací a příspěvkem na cestu ve výši 2000 kč. Uzávěrka výzvy je 28. 2. 2019.

Každý rok rozezní kluby a unikátní vídeňské prostory showcase festival a konference Waves Vienna. Festival, jehož mottem je "East meets West", představí výběr toho nejzajímavějšího z hudební scény. Vše doprovází panelové diskuze, workshopy a osobní setkání. Hudebníci a hudebnice mohou své projekty hlásit ZDE

Waves Vienna proběhnou ve dnech 26.-28. září 2019, více informací naleznete na www.wavesvienna.com

Přihlašovací dotazník naleznete zde

Zásady výběrového řízení stahujte zde

Formulář závěrečné zprávy

SoundCzech nabízí až deseti vybraným hudebním profesionálům volnou akreditaci a příspěvek na cestovní výdaje ve výši 2000 Kč. Dále bude uveden v informační brožuře SoundCzech - Waves Vienna a newsletteru pro účastníky akce.  V případě zájmu, prosím, vyplňte dotazník nejpozději do 28. 2. 2018.

Na základě vyplněných dotazníků vybere Dramaturgická rada SoundCzech účastníky, které proexportní kancelář podpoří. Jakékoliv dotazy prosím směřujte na info@soundczech.cz.

Upozorňujeme, že odesláním dotazníku se v případě získané podpory ze strany SoundCzech zavazujete k odevzdání závěrečné zprávy, na jejímž základě vám bude podpora proplacena.  Odesláním dotazníku souhlasíte se zpracováním poskytnutých dat na webu SoundCzech, v info brožuře SoundCzech at Waves Vienna a v newsletteru. Děkujeme.

Závěrečná zpráva ke stažení zde