SoundCzech - Links: Podpora akreditace ESNS 2019 pro hudební profesionály

V rámci programu SoundCzech - Links podpoří česká proexportní kancelář SoundCzech účast deseti hudebních profesionálů příspěvkem na cestu a akreditaci ve výši 6000 kč na festival a konferenci Eurosonic Noordeslag 2019.

Eurosonic Noordeslag 2019, který proběhne ve dnech 16.-19.1.2019 v holandském Groningenu, je nejen největší a nejprestižnější akce svého druhu, navíc bude zaměřen na Českou a Slovenskou republiku.

Jedná se vůbec první duální fokus této přehlídky a vyvrcholení práce, kterou ESNS vykonal společně s partnery ze středoevropských zemí i díky programu CEETEP v letech 2011 až 2016. Jak avizují sami organizátoři akce, jistí o vysoké úrovni akce jsou si i s ohledem na dosavadní spolupráci s Radiem Wave, SoundCzech a festivaly Colours of Ostrava, Metronome festivalem, Rock for People, United Islands of Prague a slovenskou Pohodou. „Jsme nadšení, že ukážeme jedinečnou a vysoce kvalitní hudbu z těchto dvou sousedících zemí. Ačkoliv patří obě k nejmladším v Evropě, mohou se pyšnit bohatou hudební scénou i historií,” říká dramaturg ESNS Robert Meijerink.

 Více informací naleznete na https://esns.nl

Na základě přihlašovacího dotazníku a výběru Dramaturgické rady, podpoří SoundCzech až 10 hudebních profesionálů ze všech oblastí scény příspěvkem ve výši 6000 Kč . Dále bude uveden v brožuře SoundCzech - ESNS a newsletteru.

Přihlašovací dotazník naleznete ZDE

Své přihlášky zašlete do 1. 9. 2018. Děkujeme.

Upozorňujeme, že odesláním dotazníku se v případě získané podpory ze strany SoundCzech zavazujete k odevzdání závěrečné zprávy.