MoveBreakers

Originální fúze elektronických beatů, živých nástrojů a neuvěřitelná energie na podiu. To jsou MoveBreakers, pražská hudební skupina, která funguje od roku 2015 a za první tři roky odehrála přes 150 koncertů. V listopadu 2017 vyšlo první album Are You Here?, které představuje 12 originálních skladeb.

číst dál

MoveBreakers hrají třaskavý mix disca, funky ale i electro-swingu, italského folkloru nebo žánrů house a drum'n'bass a každý koncert je jedinečnou party. Texty písní jsou převážně v anglickém jazyce, ale nechybí čeština, italština, francouzština nebo dokonce srbština.

MoveBreakers se v minulosti představili na řadě významných festivalů jako např. Beats4Love, Metronome Festival, Rock for People nebo Mighty Sounds a projeli se svou show téměř celou Českou republiku, zastavili se několikrát v Itálii, na Slovensku, v Německu nebo Rakousku.

Kapela má na kontě hned pět videoklipů k písním Give Me, Sounds from Underground, Road Trip, Chocomambo a Prossima Fermata, z nichž poslední jmenovaný byl natočený v rámci tour na Sicílii v létě 2017. Singl This Is The Man zabodoval v roce 2017 v hitparádě Radia 1 Velká sedma a v celoročním žebříčku skončil na 27. místě.

Kategorie

Social networks

Booking:

Michal Rolčík
+420 777 202 992
www.everythinggoes.cz