Vyražte na SXSW nebo MUSEXPO! Přihlášky do 11. února!

Share me

Vyražte na SXSW nebo MUSEXPO! Hudební kancelář SoundCzech i v letošním roce podpoří účast českých hudebních profesionálů na nejprestižnějších a nejzásadnějších hudebních konferencích nejen v Americe. Deadline na přihlášky je už 11. února 2024!

SXSW (8. – 16. 3. 2024, Austin, Texas, USA)
Zapojte se do jedné z největších událostí hudebního a kreativního průmyslu v texaském Austinu! Česká účast na této akci je výsledkem spolupráce CzechInvestu, Velvyslanectví České republiky a SoundCzechu. Cílem této spolupráce je posílit českou přítomnost v USA v oblasti hudebních technologií, hudebního byznysu a dalších kreativních odvětví.

SoundCzech ve spolupráci s CzechInvestem a Velvyslanectvím ČR bude hostit český stánek na expozici, kde budou vybraní delegáti moci prezentovat svou práci a projekty. Přihlášení žadatelé, kteří budou vybráni, obdrží podporu na cestovné a ubytování ve výši až 60 000 Kč, stejně jako akreditaci na Creative Industries Expo a hudební showcase.

PŘIHLÁŠKA DO VÝZVY SXSW

 

MUSEXPO (17. – 20. 3. 2024, Burbank, Kalifornie, USA)
MUSEXPO spojuje světy hudby a filmu a poskytuje jedinečnou platformu pro setkání s klíčovými hráči, včetně Netflixu, HULU, Disney, Universal, Warner Bros. a dalších průkopníků zábavního průmyslu. Po loňském úspěchu se SoundCzech vrací na tento prestižní festival. Letošní ročník bude mít zásadní význam pro propojení české hudební, synchronní a filmové hudby s americkým průmyslem. 

Delegáti se mohou těšit na networkingová setkání, prezentace České republiky a další zajímavé programy, které je propojí s aktuálními trendy a profesionály v oboru během letošního Musexpa. Účastníci dostanou finanční podporu ve výši 55 000 Kč.

PŘIHLÁŠKA DO VÝZVY MUSEXPO

 

Oba programy se otevírají v rámci Národního plánu obnovy.

Deadline na přihlášky je už 11. února 2024!