Chcete si hlásit do některé z výzev? V lednu bude workshop

Share me

UPDATE: Vzhledem k zájmu bude workshop nakonec ONLINE!

Chcete se přihlásit do některé z výzev SoundCzechu pro rok 2024? Na 11. ledna chystáme workshop na téma Jak podat přihlášku ve výzvách SoundCzechu. Povede ho projektová manažerka SoundCzechu Monika Klementová.

Rok 2024 je Rokem české hudby. Hudební scéně dostává větší pozornosti než obvykle. Hudební kancelář SoundCzech v této souvislosti otevřela celou sérii výzev, které mají pomoci tuzemské hudební scéně v dalším rozvoji. Díky Roku české hudby jsou finanční podpory výrazně vyšší než v uplynulých letech. Jak správně napsat projekt a podat přihlášku do výzvy? Jak vypočítat finanční náklady, které potřebujete získat? Jak zvládnout nezbytné formality v přihlášce? Workshop povede projektová manažerka SoundCzechu Monika Klementová.

KOMU JE WORKSHOP URČEN?
Workshop je určen pro zájemce o výzvy, tedy primárně hudební umělce, hudební profesionály, organizátory hudebně vzdělávacích akcí, ale také pro hudební kluby.

KDO JE MONIKA KLEMENTOVÁ?
V hudebním světě se Monika Klementová pohybuje přes dvě desetiletí. Poskytovala PR a marketingové služby pražskému Paláci Akropolis, festivalům Hip Hop Kemp nebo United Islands of Prague, pracovala i v české kanceláři labelu Mute Records. Od roku 2017 působí jako projektová koordinátorka hudební kanceláře SoundCzech, jež má nelehký úkol – podporovat a propagovat české kapely a interprety v zahraničí, poskytovat jim odborné vzdělání a propojovat je s mezinárodní hudební scénou.

 
KDY: 11. 1. 2023 v 16:00 CET
KDE: ONLINE (registrovaným pošleme s předstihem link)

REGISTRACE
(workshop je zdarma)