Classical:NEXT otevírá přihlášky pro účinkující v příštím roce

Share me

Prestižní hudební konference Classical: NEXT otevírá přihlášky pro účinkující na příštím ročníku. Ten se odehraje v termínu 14. – 17. května v Berlíně. Deadline na podání přihlášek je v pátek 6. října 2023.

Classical:NEXT se zrodil z jednoduché myšlenky vytvořit platformu pro profesionály (kulturní manažery, výkonné umělce) z oboru klasické hudby a nabídnout jim prostor pro sdílení, výměnu a rozvoj nových myšlenek. Od roku 2011 se konference Classical:NEXT účastnilo přibližně 6 000 profesionálů v oblasti klasické hudby zastupujících 3 000 společností z 65 zemí. 

Showcase je ideálním formátem pro získání nových kontaktů a prezentace svého umění, a to nejen prostřednictvím samotného koncertu, ale také prostřednictvím různých komunikačních kanálů mezi něž patří webové stránky, mobilní aplikace, tiskové zprávy, informační bulletiny, sociální média a online databáze C:N NET.

Classical:NEXT Showcase se zaměřuje na nové přístupy ke staré, klasické, soudobé a indie-klasické hudbě v celé její rozmanitosti. Ty mohou zahrnovat nové a vzrušující formy interakce s publikem, inovativní způsoby provedení tradičního repertoáru a neotřelé přístupy v současné klasické tvorbě. 

Žadatelé, kteří budou vybráni ve výběrovém řízení porotou Classical:NEXT, budou finančně podpořeni proexportní kanceláří Soundczech.

PŘIHLÁŠKA NA CLASSICAL: NEXT