Chystáte v zahraničí koncerty nebo rovnou turné?

Share me

Ještě dva týdny se můžete hlásit do výzev OnRoad a Connect, které mají za cíl finančně podpořit vaše zahraniční koncerty a turné. Deadline na podání přihlášek je už 15. března 2023.

CONNECT – PŘIHLÁŠKA

ONROAD – PŘIHLÁŠKA

Programy On Road a Connect, které jsou součástí iniciativy SoundCzech, mají za cíl napomáhat větší aktivitě českých hudebních umělců na mezinárodní scéně. Program je zaměřen na podporu již mezinárodně aktivních hudebních umělců a nabízí finanční podporu v rozmezí 20 000 až 30 000 Kč na pokrytí cestovních nákladů.

Termín projektů OnRoad a Connect je od 1. ledna do 15. prosince 2023 a přihlášky jsou otevřeny do 15. března 2022. Hudební umělci mohou požádat o finanční podporu na své koncerty a turné, která se uskuteční právě v tomto období.

„Jsme velmi rádi, že můžeme přispět k podpoře mezinárodních ambicí českých hudebních umělců a pomoci jim s pokrytím cestovních nákladů. Věříme, že program SoundCzech - On Road přispěje k větší expanzi české hudební kultury a umělců na mezinárodní scéně,“ říká vedoucí SoundCzechu Márton Náray.