Výzva pro studentské kapely! Chcete si zahrát na Majálesech?

Share me

Pravá výzva pro studentské kapely. Tak by se dala nazvat soutěž University Band Contest, která vzniká ve spolupráci několika studentských organizací napříč celou Českou republikou. Kapely se v ní budou moct utkat v několika kolech, změřit své dovednosti a ti nejúspěšnější se dostat z malého klubu, až na velký festival.

Soutěžit se bude o účast na Majálesech v Ostravě, Brně a Zlíně nebo marketingové školení, možnost nahrávání své tvorby v profi studiu a další ceny, které budeme zveřejňovat v průběhu. Pro účast stačí splnit podmínky, jako je mít alespoň jednoho studenta v kapele a hrát vlastní autorskou tvorbu za využití.

Pokud kapela vše splňuje, není nic jednoduššího než přijmout tuto výzvu a zaregistrovat se na https://www.universitybandcontest.cz/registrace/. Registrace končí 31. 1. 2023.

I přesto, že si soutěž zažila dlouhou odmlku, za své působení v předchozích letech pomohla nejedné kapele. V minulosti se jí zúčastnili například Glad For Today, Ajdontker nebo The Places.

Po úspěšných menších soutěžích pro kapely se tak skupina studentů z ostravské organizace Younie rozhodla celou soutěž opět obnovit a za podpory dalších organizací a spolků ji tak povznést zpátky na celorepublikovou úroveň, s hlavním cílem vytvořit studentským kapelám prostor a příležitost ukázat se širší veřejnosti a rozvíjet tak jejich potenciál.

Web: https://www.universitybandcontest.cz/ 
Facebook: https://www.facebook.com/universitybandcontest
Instagram: https://www.instagram.com/universitybandcontest