Hlasujte pro Amelii Sibu v MME Awards!

Share me

Pražská písničkářka Amelie Siba se jako jediná zástupkyně české scény dostala mezi patnáctku hudebních umělců nominovaných na prestižní ceny Music Moves Europe Awards (MMEA) 2023. V ní může hlasovat i veřejnost! Hlasujte pro Amelii Sibu! 

HLASOVAT MŮŽETE ZDE

Výsledky Music Moves Europe Awards se oznámí v rámci konference Eurosonic, která se odehraje v dnech 19. – 23. ledna 2023 v nizozemském Groeningenu.

Ceny Music Moves Europe Awards jsou mezinárodní projekt, který má za cíl podpořit mladé hudební talenty na začátku kariéry. V minulosti ceny Music Moves Europe Awards vyhrála taková jména jako Alyona Alyona, Rosalia nebo Dua Lipa. Všichni nominovaní mají už teď jistý vzdělávací workshop, který společně organizují ESNS, Reeperbahn Festival a jejich partneři z Liveurope, Yourope, Live DMA, IMPALA, Digital Music Europe, ICMP-CIEM, International Music Managers Forum (IMMF) a European Music Exporters Exchange (EMEE).

Amelia Siba je česká písničkářka z Prahy, která patří mezi tzv. pokojíčkové tvůrce. Své zasněné písně tedy skládá v pokoji s kytarou v ruce. Její první EP It Was Nice to Meet You vyšlo v červnu 2019 a vzniklo ve spolupráci s Lukášem Vydrou (zpěvák skupiny Mayen a Dukla). V květnu 2020 se stala vítězkou osmého ročníku hudební soutěže 1Band2Play časopisu Full Moon. Vydání debutového alba Dye My Hair ji katapultovalo do první ligy domácí alternativní scény.