Už dnes začíná Symposium: Umění Hudba Management 2022

Share me

Už dnes začíná osmý ročník konference Symposium: Umění Hudba Management v prostorách Hudební a taneční fakulty Akademie múzických umění v Praze!

Symposium: Umění Hudba Management je setkání studentů, absolventů a pedagogů uměleckých vysokých škol z České republiky a Slovenska, zaměřené převážně na obory hudebního managementu a hudební produkce. Tato inspirativní tradice vznikla v roce 2013 na Hudební fakultě Janáčkovy Akademie múzických umění v Brně. O rok později se organizace ujala pražská Hudební a taneční fakulta AMU, na kterou následně v roce 2015 navázala Hudební a taneční fakulta VŠMU v Bratislavě. Smyslem této putovní konference je nahlédnutí do problematiky uměleckého managementu v rámci přednášek, workshopů či panelových diskuzí s odborníky. Zároveň je tato akce příležitostí se setkat s lidmi podobného zaměření, navázat nové pracovní i přátelské vztahy a získat nové kontakty.

Konference je určena nejen pro studenty a pedagogy oborů hudební management a hudební produkce, ale také pro všechny milovníky hudby a další kulturní nadšence!

Hosté letošního Symposia:

➡️ Petra Soukupová a Dominik Kalivoda
➡️ Rosťa Novák
➡️ Patricie Částková
➡️ Vít Kalvoda
➡️ Jakub Sýkora
➡️ Ing. Petr Hodač
➡️ Pavel Zahrádka
➡️ Pavlína Fechterová
➡️ Pierre Urban
➡️ Tomáš Novák, Adam Vrána a Adam Mičke
➡️ Nicole Karráová
➡️ Mgr. Petr Ostrouchov a JUDr. Rudolf Leška
➡️ Jakub Štefanec
➡️ Lenka Čápová