Chcete vyrazit na podzimní konference? Deadline na podání přihlášek se blíží

Share me

Přihlaste se o podporu na některou z podzimních konferencí. Podpoříme váš výjezd na Sharpe, Waves Vienna, Reeperbahn nebo MaMA. 

Mezi akcemi, které SoundCzech podporuje, je například slovenský event Sharpe. Loni se neuskutečnil, nyní láká do bratislavské Nové Cvernovky ve dnech 3. a 4. září 2021. „Cieľom Sharpe je priniesť návštevníkovi možnosť objaviť nové a perspektívne, ale aj obľúbené hudobné mená z rôznych krajín sveta naprieč hudobnými žánrami,“ uvádí festival.

Konference, která propojuje západ a východ Evropy, to je pro změnu Waves Vienna. Další ročník, který se odehraje v polovině září 2021, se tentokrát zaměří na země Podunají a přivítá profesionály z Německa, Rakouska, Maďarska, Chorvatska, Srbska, Rumunska, Bulharska, Moldavska a Ukrajiny, aby přiblížili jejich hudební trhy.

Jednou z nejdůležitějších evropských hudebních konferencí je pak německý Reeperbahn, který v několika zářijových dnech obsadí část Hamburku. Obří event láká obvykle na více než 300 koncertů, kde nechybí pop ani heavy metal. I první "post-covidový" ročník nabídne mnohé, zní od pořadatelů. Obdobně důležitou konferencí je pak pařížská MaMA, která se odehraje v polovině října.

Termín podání přihlášek je 4. července 2021.