Chcete poradit s daňovým přiznáním? Ve středu bude online workshop

Share me

Máte stres z blížícího se daňového přiznání? Co všechno lze uplatnit a "odlehčit si"? Je lepší být svobodným umělcem nebo se přihlásit jako OSVČ? Na tyto a další otázky by vám mohl odpovědět workshop Daně a jak na ně.

MMF CR připravilo workshop o daních s Markem Lakomým, Marek je ředitelem Meetfactory, členem České obce hudební a ex-členem grantové komise hl. města Prahy. V dlouhodobém horizontu se věnuje účetní a daňové problematice v uměleckém sektoru s přímou vazbou na granty a dotační řízení, spolupracuje s řadou českých umělců.

Workshop je určený pro manažery i umělce a to jak pro ostřílené profesionály, tak pro ty, kteří startují svoji kariéru a zatím v daních nejsou sběhlí. Vzhledem k širokému tématu necháme větší čas pro diskusi a konkrétní dotazy, které vás zajímají. Akci pořádá Music Managers Forum Czech Republic.

DANĚ A JAK NA NĚ

KDY: ve středu 14. 4. od 19:00 prostřednictvím aplikace ZOOM.

CENA: Pro členy MMF CR je zdarma, pro nečleny za poplatek 100,- Kč. Platí se předem převodem na účet: 2701743615/2010 (doklad o platbě obdržíte e-mailem, do poznámky prosíme uvést jméno a datum workshopu).

FB EVENT