Labely, natáčení, streaming. Online workshopy na jaře 2020

Share me

Labely, natáčení, streaming. Série workshopů pořádaná proexportní kanceláří SoundCzech. Online a zdarma prostřednictvím Zoomu. Tři workshopy na začátku května 2020.

AKTUALIZACE 21. 4.: Níže najdete záznamy workshopů

Jak na video? Workshop Live Promo Video – primárně určený pro podpořené úchazeče o danou výzvu – zaměřený pro umělce a tvůrce live propagačních videí. Záměrem je poskytnout pohled od lidí, kteří posuzují umělce a vybírají je jako vystupující do klubů a na festivaly. Oba termíny s omezenou kapacitou.



Jak na streaming? Workshop Stream Yourself, který hledá nejlepší řešení pro streaming koncertu, vede zvukař a manažer Petr Blažek (MMF Czech Republic). Kromě teoretických možností a nápadů v praxi představí DIY streamování koncertu se skupinou Noisy Pots. Na workshop je nutné se přihlásit na tomto odkazu.

Jak funguje label? Workshop Are You Label Ready?, vedený Magdou Chołyst (Artist in Bloom) a Tonym Duckworthem (PIAS) se soustředí se na otázky, pro jaké umělce je label vhodný, na co je třeba myslet v případě, že se chtějí stát součastí větší skupiny. Jak začít vztah s labelem? A potřebují ho vůbec? Není lepší vydávat jednu skladbu za druhou? Workshop je vedený v angličtině, je nutné se přihlásit na tomto odkazu.


Přehled workshopů, odkazy vedou na stránku události na Facebooku:
Live Promo Video — 5., 6. 5. 2020
Stream Yourself — 7. 5. 2020
Are You Label Ready? — 8. 5. 2020

Worskhop Are You Label Ready? je podpořen HEMI – Hub for the Exchange of Music Innovation, který je spolufinancován programem Kreativní Evropa.