ESNS 2024

ESNS (Eurosonic Noorderslag) představuje největší showcase festival a hudební konferenci svého druhu. Každý rok se stává téměř vyprodanou událostí, přitahující přes 4 000 delegátů, včetně zástupců mezinárodních festivalů. Festival každoročně hostí stovky evropských umělců a vítá více než 40 000 návštěvníků.

Během dne se v konferenčním centru De Oosterpoort koná mezinárodní hudební konference, která nabízí 150 panelů, přednášek, rozhovorů, workshopů, večeří, prezentací, večírků a setkání, zaměřených na nejnovější události v evropském a mezinárodním hudebním, mediálním, produkčním a zábavním průmyslu.

V noci, během dvou showcase festivalů (Eurosonic a Noorderslag), mají umělci příležitost prezentovat se mezinárodnímu publiku hudebních nadšenců a profesionálů. Eurosonic slouží jako odrazový můstek pro evropské interprety a probíhá na 40 různých místech ve středu města Groningen od středy do pátku. Noorderslag pak představuje to nejlepší z nizozemské hudby a koná se v koncertním sále De Oosterpoort v Groningen v sobotu.

ESNS má ověřenou historii a přispěla k rozjezdu kariéry řady dnešních hvězd, jako jsou Shame, Her, Alma, Roosevelt, Aurora, Dua Lipa a mnoho dalších. Toto není jen díky poskytnutí pódia během ESNS, ale také prostřednictvím následné podpory v rámci programu European Talent Exchange Programme (ETEP).

Na místě bude zorganizována recepce, networking apod. kterých se žadatelé mají povinnost zúčastnit. 

Kategorie

datum a čas

17. 1. 2024 - 20. 1. 2024