Jak si vybavit domácí nahrávací studio? Workshop už tento čtvrtek!

Share me

Mít domácí nahrávací studio je něco, co se nyní stává poměrně běžným mezi hudebními producenty, umělci a dokonce i fandy. Lektor Pavel Kučera vás seznámí s důležitými základy na workshopu už 7. března u nás v kanceláři v Nekázance.

Mít domácí nahrávací studio je něco, co se nyní stává poměrně běžným mezi hudebními producenty, umělci a dokonce i fandy. Lektor Pavel Kučera, který vyučuje základy hudební produkce a práci hned s několika digital audio workstations tedy DAW (Ableton Live, Logic Pro X, Studio One a Cubase) vás na tomto workshopu prostřednictvím deseti klíčových bodů seznámí s důležitými kroky při vytváření kvalitního prostředí pro domácí nahrávání a produkci hudby. Od výběru správného DAW přes po volbu zvukové karty a studiových monitorů až po akustické ošetření místnosti. 

KOMU JE WORKSHOP URČEN
Primárně hudebním umělcům, ale také hudebním profesionálům, kteří hudebníky zastupují

KDO JE PAVEL KUČERA
Pavel Kučera je hudební publicista a producent vydávající vlastní hudební tvorbu pod hlavičkou projektu Bull In China. Současně je autorem řady remixů pro interprety jako Monkey Business, Mňága & Žďorp, Tata Bojs, The Prostitutes, Boris Carloff, Ladyhawke aj. vytvořených pod hlavičkou projektu The Fakes. Hudební tvorbou v DAW se Pavel zabývá už od konce 90. let a do současnosti prošel používáním hned několika z nich (především Cubase, Ableton Live, Studio One, Logic Pro X, ale také Soundscape, Fruity Loops či Sonar).

Pavel Kučera je také moderátorem podcastu Studiotime pro Kytary.cz, který je přímo zaměřený na studiové a nahrávací technologie včetně DAW, mimo to moderuje hudební talkshow On Air. O DAW také napsal knihu s názvem Základy domácího nahrávání a práce s digital audio workstation a s podtitulem Ovládněte DAW a nahrajte doma svůj první hit. 

KDY: 7. 3. 2024 v 16:00 CET
KDE: Nekázanka 16, 110 00 Praha 1

REGISTRACE
(workshop je zdarma)